October 31, 2010

Ketahui MLM yang terbaik!!!

KREDIT TO INSPIRASI JUTAWAN:


 Pilih jangan tersalah membuat pilihan!!!APA KUALITI YANG HARUS MEREKA MILIKI?


Jika anda bercadang menjalankan perniagaan dari rumah tetapi mempunyai kekangan kewangan, anda perlu berhati-hati dalam memilih syarikat MLM mana yang ingin anda sertai. Anda mungkin sudah mendengar tentang banyak syarikat MLM di luar sana yang berjaya. Banyak dari mereka mempunyai rangkaian pengedar yang meraih ratusan malah ribuan ringgit dalam industri ini. Inilah masanya anda menyertai syarikat MLM yang terbaik. Sekiranya anda telah menemui sebuah syarikat seperti ini, maka saya ucapkan tahniah! MLM sememangnya peluang perniagaan terbaik dari rumah yang tidak semestinya anda lepaskan. Dengan perkembangan yang positif dalam industri ini anda mampu mencapai kebebasan kewangan yang anda impikan di samping mampu berada di rumah menguruskan anak-anak dan rumah tangga anda. Tambahan pula, inilah peluang anda untuk menjadi bos sendiri. Hebat bukan?

Banyak syarikat MLM yang berdaftar di luar sana. Mereka kerap menggunakan pengiklanan dan hebahan media untuk memancing anda dan membuat anda tertarik kepada perniagaan mereka. Namun pada kenyataannya, mereka mempunyai sedikit pengalaman di dalam bidang ini. Oleh kerana banyak syarikat MLM yang muncul setiap hari, bagaimana anda akan dapat mengetahui syarikat mana yang berpengalaman? Bagaimana anda menentukan syarikat mana yang akan memberikan pulangan yang anda mahukan? Anda perlu berhati-hati kerana banyak syarikat akan memberitahu anda bahawa mereka adalah yang terbaik.

Ketika memilih syarikat MLM, anda perlu mempertimbangkan beberapa faktor dahulu sebelum membuat keputusan. Faktor-faktor ini akan membantu anda menentukan sama ada sebuah syarikat MLM tertentu merupakan salah satu syarikat MLM terbaik.

Berikut adalah beberapa faktor utama yang akan membantu anda melihat syarikat MLM terbaik:

 • Tidak ada perniagaan MLM boleh berjaya tanpa produk-produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi.
  Produk dan perkhidmatan yang berkualiti. Tidak ada perniagaan MLM boleh berjaya tanpa produk-produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi. Syarikat-syarikat MLM yang terbaik selalu berusaha untuk menyediakan produk yang berkualiti dan produk-produk ini perlu memberikan hasil sebagaimana yang syarikat janjikan. Jika hasilnya tidak seperti yang dijanjikan anda boleh memilih syarikat MLM yang lain.
>>>Produk ALPHA LIPID menjadi sebutan ramai walau ia bukan ubat tapi amat mujarab utk merawat pelbagai jenis dari yang biasa2 hingga ke penyakit yang kronik manakala SLIM DIET 11 memudahkan  cara diet bagi mereka yang inginkan berat badan ideal mencapai impian masing2 dengan cara yang paling selamat!!!
 • Sistem yang jelas. Syarikat-syarikat MLM terbaik mempunyai sistem yang jelas. Semuanya telus; pengedar dapat mengesan usaha pemasaran dan penajaan mereka, mendapatkan pembayaran komisyen atau bonus mereka pada masa yang dijanjikan, dan pengedar diberitahu setiap kali produk yang baru dilancarkan.
>>>Sistem yg jelas dan telus telah diperkenalkan kepada ahli yang berdaftar dan bayaran bonus setiap 15 hb confirm masuk dalam akaun masing2 mengikut usaha masing2!!!
 • Pelan pemasaran yang baik dan adil. Majoriti orang menyertai peluang perniagaan MLM dengan harapan mereka mahu menjadikannya sumber utama pendapatan mereka. Sebuah pelan pemasaran yang bagus boleh memberi motivasi yang baik kepada para pengedar. Bukankah ini impian anda sebagai pengedar untuk meraih ganjaran yang sewajarnya terhadap usaha dan penat lelah anda?
>>>Ramai pengedar sudah mendapat manfaatnya..dan sehingga kini ramai dari mereka telah memiliki ganjarannya dengan mendapat bonus bulanan,memiliki wang royalti setiap 6 bulan sekali,kereta idaman ,rumah impian juga percutian2 yg menarik!!!
 • Mesra teknologi. Dengan teknologi canggih, pembelian dan penjualan produk kini boleh dijalankan secara maya.
>>>Kini company memudahkan cara urusan pembelian secara maya melalui penggunaan kad kredit!!!Boleh layari  http://www.newimageasia.com.my/
 • Syarikat MLM tersebut dikenali. Setelah anda berminat untuk bergabung dengan syarikat tertentu, perkara yang pertama yang mungkin akan anda lakukan adalah mencarinya di engin carian  Google atau Yahoo. Jika syarikat dikenali di peringkat antarabangsa, anda tidak akan mempunyai masalah mencari lokasi pejabat syarikat dan berhubung dengan kakitangan syarikat sekiranya masalah timbul. Pastikan syarikat tersebut berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) di bawah Akta Jualan langsung. Pastikan juga syarikat berdaftar dengan Persatuan Jualan langsung Malaysia (DSAM). DSAM juga merupakan sumber maklumat yang baik dalam membantu anda membuat keputusan.
>>>Cuba cari/google pasti ada tersenarai New Image International dan anak syarikatnya di Malaysia iaitu N.Z New Image Sdn.Bhd yang berpengkalan di Mid Valley!!!
 •  Perniagaan MLM mampu memberikan kebebasan kewangan yang anda impikan di samping mampu berada di rumah menguruskan anak-anak dan rumah tangga. 
 • >>>Memang dah jadi rutin saya sejak setahun lalu bekerja dengan selesa dan santai dari rumah sahaja memantau anak2 dan urusan rumahtangga!! 
 • Kos permulaan yang rendah. Syarikat MLM yang baik memahami keperluan anda untuk mendapatkan pendapatan tambahan untuk memenuhi keluarga anda. Ini adalah alasan mengapa anda memulakan perniagaan ini dengan bayaran permulaan yang minima dan pada masa yang sama memberikan anda kebebasan untuk mendapatkan pendapatan tanpa had. Ya, benar! Tidak ada had berapa banyak pendapatan kepada usaha anda. Ini semua terserah kepada anda! Siapa yang tidak ingin memiliki kebebasan seperti itu?
>>>Dengan modal permulaan membeli setin SD2 serta yuran keahlian berjumlah RM158 & ke atas atau membuat belian setin Alpha lipid berjumlah Rm200 dan ke atas anda sudak layak menjadi ahli dan memulakan bisnes ini!!!
 • Latihan dan sokongan yang kukuh. Ini adalah bahagian yang paling penting dari setiap perniagaan MLM. Sebuah syarikat MLM yang benar-benar berjaya menawarkan latihan dan sokongan yang anda perlukan di sepanjang masa. Selepas anda  menjalani sesi latihan yang menyeluruh, anda akan berubah menjadi pemimpin yang hebat untuk memimpin pengedar-pengedar lain di dalam organisasi anda.
>>>The New Professional(TNP) 1-5 mulai diadakan setiap bulan di KLCC  untuk para pengedar N.Z New Image mendapatkan ilmu! dan teknik2 yang betul menjalankan bisnes ini!!

Bayangkan anda memiliki perniagaan 'multilevel marketing' yang berjaya sambil menikmati gaya hidup yang anda dan keluarga anda selalu impikan. Dengan membuat keputusan yang tepat dengan bergabung dengan sebuah syarikat MLM yang hebat, anda mampu untuk memiliki kehidupan sebagai ahli perniagaan yang selalu anda impikan. Jadi apa yang anda tunggu lagi? Jadikan impian anda satu kenyataan!
Insya-Allah anda di luar sana tidak perlu ragu2 menyertai N.Z New Image kerana syarikat ini telah kukuh selama 26 tahun dengan adanya kekuatan produk seperti susu kolostrum ALPHA LIPID dan SLIM DIET11 memenuhi kehendak pasaran rakyat Malaysia malahan plan pemasaran juga amat mudah dengan modal rendah pasti berbaloi2 menyertainya sekarang!!!


ANDA JOIN SEKARANG& ANDA PASTI DAPAT GANJARANNYA!!!

Sekian.Hingga jumpa lagi di lain entry!!!

Best Regards:
~Wellness Consultant House Alpha Lipid & SD2 Club~
~Hasira/ID:186227(013-6406625)~
~Emel:sirasain_homebiz@yahoo.com~

0 comments:

 
Designed by Whitey Mommy