May 28, 2014

Produk SHAPE UP Terbaru dari New Image!!!

Assalamualaikum...

Ingin saya berkongsi dengan anda di luar sana terutama mereka yang ingin berdiet santai2x...produk terbaru yang baru launching 10 Mei baru2x ini di Royalti kali ke-63 NEW IMAGE INTERNATIONAL di Sunway Resort & Spa dengan 2 perisa yg sangat sedap diperkenalkan iaitu Berries & Cream juga Indulgent Chocolate dengan berat  490gm & masih mengekalkan ALPHA LIPID TECHNOLOGY.


 PROGRAM SHAPE UP
Shape Up Produk Terbaru dari New Image, Di Jamin Berkesan

- Melangsingkan Badan Secara Sihat
- Mencantikkan Kulit dan Awet Muda
- Formulasi Hebat Alpha Lipid Technology
- Tidak perlu Diet Ketat, masih boleh makan Nasi atau mengambil Karbo
- Memberi Tenaga
- Sangat Mengenyangkan
- Terdapat dalam 2 rasa yang lebih sedap dari SD2, pilihan Coklat dan Berries
- 1 Tin untuk 1-2 minggu(bergantung pengambilan 1-2 x sehari,utk maintain boleh ambil 1 x sehari tahan 2 minggu)
===========================================
4 AGEN PEMBAKAR LEMAK TERBAIK SHAPE-UP
* Green Tea
* L-Carnitine
* Choline
* Inositol

FAT OXIDATION & MOBILISATION. ALPHA LIPID TECHNOLOGY

Shape up produk baru dari New Zealand, bagus untuk slimming & awet muda, turun 2-5kg seminggu, minum hanya 2 x sehari utk seminggu kegunnaan namun dingatkan ini adalah konsep MEAL REPLACEMENT...dan ianya ada 4 agen pembakar lemak terutama lemak2 di sekeliling perut...wehuuu best kan yg nak bakar lemak2x degil jom cuba!!!

Harga Retail =RM180
Harga Member = RM150


Eh citer pompam2x..sidia belum tunjuk la...jom tgk sidia dulu...lawa ke tak?Jeng3x...



Ada 2 perisa Berries & Cream Juga Indulgent Chocolate(490gm)

Note***
Hanya ada stok first batch 2000 tin di Malaysia...
Tak perlu pantang carbo ketat sgt you...masih boleh makan nasi...mesti la best...ini macam!!!
Jom ode now sebelum stok kehabisan!!!

Yok yang mau cubain harga promo 2 tin RM360 inclusive postage....hello2x 011.1869 0870 okeh!!!


Best regards:
FB:Arisahakusai Husain
Call/Sms 011.1869 0870
Sms/Wassap 013.640 6625

February 19, 2014

SELEBRITI PENGAMAL ALPHA LIPID LIFELINE

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Hi semua...admin nak sharing2x seorang selebriti Malaysia yg jadi pengamal tegar ALPHA LIPID LIFELINE...siapakah beliau itewww???

Anda kat luar sana bila lagi???Jom tingkatkan kesihatan!!!

 Kandungan Vitamins:
Vitamin A-Untuk kesihatan mata.
Vitamin B12-Menambah darah, sesuai untuk perempuan mengandung.
Vitamin B6-Untuk urat saraf, kebas kaki tangan.
Vitamin B1-Membantu fungsi-fungsi B12 dan B6 jadi lebih hebat.
Vitamin B2-Membantu fungsi-fungsi B12 dan B6 jadi lebih hebat.
Vitamin B3-Membantu fungsi-fungsi B12 dan B6 jadi lebih hebat.
Vitamin C-Untuk kesihatan kulit, sesuai untuk mereka yang punyai masalah kulit.
Vitamin D-Penyerapan calcium lebih banyak, tanpa Vitamin D calcium yang dimakan akan keluar sebagai najis.

Vitamin E-Antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. Ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu. Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut.


Kandungan Minerals:
Folic Acid-Pembentukan darah (merah) baru.
Magnesium-Membantu fungsi saraf dan merehatkan otot, termasuk mengatur degupan jantung agar tetap normal. Dapat kurangkan tekanan.
Iron-Berperanan penting dalam fungsi normal imuniti. Kekurangan iron akan menyebabkan badan kita mudah mendapat jangkitan.
Sodium-Membantu menormalkan tekanan darah dan fungsi normal otot dan urat saraf.
Kalsium-Kurangkan osteoporosis (Tulang kurang padat) yang bermula pada umur 35 tahun. Termasuk perempuan yang putus haid "monopous" akan mengalami osteoporosis. Dapat kurangkan tekanan.
Potassium-Berfungsi bersama sodium, meningkatkan pertumbuhan sel dan otot.
Kandungan Total Immunoglobulin
IgA-Juga dikenali sebagai mukos antibodi, mencegah serangan kuman bakteria daripada melekat pada dinding organ. Juga membantu menghasilkan protein yang mencukupi untuk badan manusia.
IgM-Antibodi ini dihasilkan oleh sel-B & dijumpai pada tulang, usus makan, paru-paru & kelenjar limpa. Ianya dapat mengaktifkan penghasilan sel darah merah, membekalkan oksigen serta mempercepatkan proses meneutralisasi sebarang racun kuman bakteria yang dijumpai dalam badan manusia.
IgE-Fungsi sebagai bahan peroksida, melindungi sel-sel membran, menghalang sebarang tumbesaran sel penyakit, menguatkan tulang, sistem saraf & bahagian otak manusia.
IgG-Merupakan komposisi tertinggi dalam antibodi, mengaktifkan sel darah putih untuk menentang serangan kuman bakteria, terutama E-coli, kuman bakteria yang kerap dijumpai dalam usus pesakit.
IgD-Membekalkan haba, membantu penyerapan kalsium & pengagihan kalsium pada tulang. IgFI & IgFII-IgF merangsang pertumbuhan kulit baru. Mengekalkan ketegangan kulit dan melawan fungus, bacteria, virus dan pathogen.
Kandungan Tambahan

Complex Lipid (Dipatent - Unik)
Mengikut kajian tanpa Complex Lipid, penyerapan kolostrum yang diambil hanya sebanyak 20% sahaja, manakala 80% lagi akan dikeluarkan. Dengannya 80% akan diserap dan hanya 20% akan dikumuhkan.
Probiotix
Khasiat probiotix adalah seperti yang terdapat di dalam Yakult.
Prebiotix
Pemangkin kepada probiotix.



Sekiranya anda masih ragu.
Fakta ini mungkin dapat membantu;


Alpha Lipid LifeLine dihasilkan di New Zealand dan dibungkus terus di New Zealand.

Produk Alpha Lipid LifeLine telah mendapat pengikhtirafan dari Kerajaan New Zealand sehingga dikurniakan 'lambang daun' (Sebilangan kecil sahaja produk yang mendapat pengikhtirafan ini) dengan bangganya dipaparkan ditin-tin produk Alpha Lipid.
Kolostrum yang terdapat didalam Alpha Lipid LifeLine adalah gred 10 (Terbaik didunia).
Mengandungi 41% IgG berbanding produk lain yang hanya mengandungi 10% - 12% IgG sahaja.
Di Taiwan Alpha Lipid telah menjadi minuman sarapan pagi.
Diikhtirafkan HALAL oleh N.Z. Islamic Processed Food Management



~ADMIN~

~RUBY EXECUTIVE NEW IMAGE~
FB: ARISAHAKUSAI HUSAIN
BISSSA RICH SOLUTION(002276863-U)
SMS/WASSAP/TELEGRAM : 013-640 6625
WECHAT ID :BiSSSARICH74
INSTAGRAM :BISSSARICH74


February 10, 2014

2 pengumuman penting Febuari

As salam & salam sejahtera...

Ada 2 berita penting hendak disampaikan di sini...

Berita baik...berita baik...berita baik...

Promosi FREE MEMBERSHIP datang lagi...hampir dekat 2 tahun company tak tawarkan promo ini tau.Jadi anda yang berminat grablah peluang ini teutama yang ingin jadi rakaniaga dialu2xkan....bermula 5-28 Febuari 2014 SAHAJA!!!

Info bagaimana anda boleh daptkan FREE KEAHLIAN boleh rujuk foto di bawah & boleh diect pertanyaan SMS/WASSAP 013.640 6625 utk more detail step seterusnya!!




Berita keduanya...seperti yang diiklankan di HARIAN METRO semalam bertarikh 9 Febuari 2014.





HARIAN METRO 9 FEB 2014.UTK MAKLUMAN ORANG AWAM & AHLI N.Z NEW IMAGE KHASNYA JANGAN MEMBELI ATAU MENGGUNA MANA2X PRODUK N.Z NEW IMAGE INTERNATIONAL YG SAMA ADA DIJUAL PADA HARGA DISKAUN ATAU KOD PRODUK & KOT TIN YG TELAH DICALAR ATAU TAK DAPAT DIBACA.TERDAPAT RISIKO TERHADAP KESIHATAN PENGGUNA & SYARIKAT TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG MASALAH YG TERTIMBUL DI MANA PRODUK INI TIDAK DILINDUNGI BAWAH POLISI PERTUKARAN & PEMULANGAN KAMI.SEBARANG PERTANYAAN SMS/WASSAP HOTLINE 013.640 6625...DAPATKAN YG ORI HANYA DR EJEN SAH SPT SAYA YANG AKTIF SEJAK 5 TAHUN DULU!!!


~ADMIN~
RUBY EXECUTIVE NEW IMAGE
BISSSA RICH SOLUTION(002276863-U)
SMS/WASSAP/TELEGRAM : 013-640 6625

WECHAT ID :BiSSSARICH74
INSTAGRAM :BISSSRICH74

January 28, 2014

BACAAN DOA KHAS UNTUK MEMPERBANYAKKAN AIR SUSU IBU

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pengunjung terhormat blog ini...

 
Alhamdulillah laptop admin baru baik dari "demam yang panjang"..sungguh tidak puas menaip dari tablet hubby...jadi banyak entry tetangguh...untuk makluman admin masih dealer aktif untuk produk terunggul ALPHA LIPID LIFELINE & ALPHA LIPID SD2 dll produk dar NEW IMAGE.
 
Di sini admin ingin berkongsi doa amalan bagi ibu yang menyusukan anak...walau admin dah pun melllalui fasa itu untuk ke-empat2x orang anak..mudahxan apa yang baik kita dapat panjangkan untuk tatapan mereka terutama ibu2x yang ada masalah air susu tidak berapa nak cukup untuk bayi mreka...tentunya amat merisaukan perkara ini. 

Ok jom kita sedut ilmu untuk FAMO(FAthers & MOthers boleh baca bersama2x ye)...

"Ya ALLAH...permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk bayiku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah Engkau syariatkan...AMIN..."

Surah al-Hujurat & al-Kautsar juga baik diamalkan bermula sejak mengandung lagi ...Niatkan dalam hati semoga ALLAH swt murahkan rezeki kite, anak kite dan banyakkan susu kite.Bagaimana pun jangan kita lupa juga bahawa rezeki itu semuanya datang dari Allah.Sebaiknya dibaca dan difahamkan juga tafsiran ayatnya.
Selain dari itu amalkan surah al-Baqarah ayat 60. Sambil dibaca letakkan tangan pada breast, and doa dalam hati semoga Allah murahkan rezeki anak kita dan supaya kita mampu memberikan susu yg cukup pd anak kita hingga sekurang-kurangnye umurnya 2 tahun...

Dan (ingatlah) ketika Nabi Musa memohon supaya diberi air untuk kaumnya, maka Kami berfirman: "Pukullah batu itu dengan tongkatmu", (ia pun memukulnya), lalu terpancutlah dari batu itu dua belas mata air sesungguhnya tiap-tiap satu puak (di antara mereka) telah mengetahui tempat minumnya masing-masing. (Dan Kami berfirman): "Makanlah dan minumlah kamu dari rezeki Allah itu, dan janganlah kamu merebakkan bencana kerosakan di muka bumi".

Lagi satu, amalkanlah berzikir dgn kalimah YA MATIN (Maha Sempurna KekuatanNya) 70 kali setiap hari. Waktu yg paling bagus adalah pada waktu malam dan subuh. Anda juga boleh bacakan zikir tersebut dan hembuskan ke dalam segelas air lalu diminum. Yakinlah.InsyaALLAH susu badan kita akan bertambah jika kita istiqamah dgn amalan yg tersebut di atas....



 


Kredit To:http://susu-terbaik.blogspot.com/2010/05/doa-amalan-bagi-ibu-yang-menyusukan.html
 
 
Selain dari usaha di atas anda juga boleh gabungkan dengan pengambilan suplemen terbaik dari NEW IMAGE yang telah diketahui ramai akan khasiatnya untuk ibu hamil,ketika berpantang malahan ketika dalam tempoh menyusukan baby.
 

Jadi anda boleh ikhtiar perbanyakkan air susu ibu dengan ALPHA LIPID LIFELINE...sudah cukup keperluan vitamins yang ada untuk keperluan anda seharian...HANYA 1 1/2 SKOP SAHAJA!!! 
 
 
 
 ~Admin ~

Fanpage 1): HOUSE OF ALPHA LIPID & SD2
Fanpage 2): Sira Sain Beauty & Wellness
Sms/Telegram: 013-640 6625
WeChat ID: BisSSARICH74
Fb: Arisahakusai Husain

December 16, 2013

Y.E.S 2013

As salam...

Berita baik untuk anda diluar sana..sempena dipenghujung tahun 2013 saya membuat tawaran Y.E.S(Year End Sales) untuk produk2 berikut mulai 16 isember sehingga berakhir 31 Disember so yang berminat boleh roger2x ai untuk dpatkan produk ye sehingga stok masih ada...so sms/wassap/wechat aje no ni 013-640 6625.


  1. OMEGA COQ10
  2. FIBRE MAX
  3. CARB-BAL
  4. K29
  5. ALPHA LIPID SD2
  6. ALPHA LIPID LIFELINE
p/s:Harap maklum selepas tarikh ini harga kembali seperti biasa!!!


~Admin ~

Fanpage 1): HOUSE OF ALPHA LIPID & SD2
Fanpage 2): Sira Sain Beauty & Wellness
Fb: Arisahakusai Husain
Sms/Wassap/Wechat: 013-640 6625

 
Designed by Whitey Mommy